consultancy-icon1

Wilt u een huis kopen? Dan gaan we samen in gesprek om uw wensen helder te krijgen. Voor een aankoopbegeleiding die werkt.

consultancy-icon2

Ik geef u de informatie die u nodig hebt en bewaak uw belangen continu. Voor totale ontzorging bij de aankoop van uw woning.

consultancy-icon3

De ideale woning gevonden? Ik help u met een scherpe onderhandeling. Zo krijgt u uw droomhuis voor een mooie prijs in uw bezit.

Aankoopbegeleiding

U heeft eindelijk de voor u perfecte woning gevonden. Begrijpelijk dat u niets liever wilt dan dit huis in uw bezit krijgen. Dat gaat meestal gepaard met emotie en een gevoel van urgentie. Maar als we denken snel te moeten handelen, worden we onbedoeld minder voorzichtig. Waarom in alle haast meer voor de woning betalen dan nodig of verstandig is? Een rationele, objectieve en zakelijke instelling werpt zijn vruchten af, niet alleen bij de onderhandeling, zeker ook al bij de bezichtigingen. Een goede aankoopbegeleiding – vanaf het begin van uw zoektocht – is daarom prettig én waardevol. Vooral nu de huizenmarkt flink aantrekt en snel reageren wél belangrijk is.

Voor deskundige en persoonlijke aankoopbegeleiding bent u bij Herwaarden Consultancy aan het juiste adres. Ik geef een eerlijk en duidelijk antwoord op al uw vragen, behoed u voor eventuele valkuilen en bewaak uw belangen gedurende het hele proces. Ook – en juist – als u hier zelf even niet aan denkt. Heeft u met mijn hulp de woning van uw wensen gevonden? Dan onderhandel ik voor u over de vraagprijs en de voorwaarden. Het resultaat? Een goed gevoel over uw aankoop en de wetenschap dat u alles perfect hebt geregeld én niet teveel hebt betaald.

Chalets in Oostenrijk

Huizen in Spanje

Businesspartners

Chalets in Oostenrijk


Huizen in Spanje