consultancy-icon1

Op zoek naar de hypotheek die het beste bij u en uw persoonlijke situatie past? We gaan met elkaar in gesprek en brengen uw wensen en mogelijkheden goed in kaart.

consultancy-icon2

Ik informeer en adviseer u over elke hypotheek en over alle voorwaarden die daarbij horen. En we kijken natuurlijk ook naar later. Voor een hypotheek die bij u blíjft passen.

consultancy-icon3

U moet over zoveel dingen nadenken bij het kiezen van een hypotheek. Met mijn hulp ziet u hierbij niks over het hoofd. Zo sluit u altijd de voor u beste deal.

Werkwijze

Wilt u een lening voor de aankoop van een woning of denkt u na over een nieuwe lening, omdat de rentevastperiode van uw lening is afgelopen? U krijgt van mij informatie en advies over alle mogelijke hypotheken. We onderzoeken samen welke hypotheek het best bij u en uw situatie past. Want wat zijn uw toekomstplannen precies? Hoeveel kunt u lenen volgens de Gedragscode Hypothecaire Financieringen? En komt u in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie? Wat gebeurt er bij arbeidsongeschiktheid of overlijden? En hoe gaat het met uw hypotheek als u tijdens de looptijd ervan met pensioen gaat? Allemaal dingen die belangrijk zijn bij het kiezen van een hypotheek.

Beloning
Ik werk op basis van een vaste prijs of op basis van een uurtarief. U hoort vooraf welk bedrag ik in rekening breng voor de dienstverlening. En als ik voor u werk op basis van een uurtarief, geef ik een zo nauwkeurig mogelijke schatting van het aantal uren dat ik aan het advies denk te werken. U komt dus nooit voor vervelende verrassingen te staan. Uw eerste gesprek met mij is altijd kosteloos en vrijblijvend. Om u inzicht te geven in de tijd die benodigd is voor een goed advies, heb ik voor u een overzicht gemaakt. De uren zijn gebaseerd op mijn ervaring bij eerder gegeven adviezen. De hieronder genoemde uren kunnen echter in sommige gevallen (bijvoorbeeld bij complexe situaties) afwijken. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik minder tijd kwijt ben aan uw advies. Van tevoren zal ik aangeven wat u kunt verwachten.


Downloads

Dienstverleningsdocument

 

Werkgeversverklaring

Zakelijk

Advies Aantal uren
Hypotheekadvies Minimaal 30, maximaal 40
Hypotheekadvies 2e hypotheek Minimaal 20, maximaal 30
Hypotheek oversluiten Minimaal 30, maximaal 40
Advies overlijden Minimaal 5, maximaal 10

 

Particulier

Advies Aantal uren
Hypotheekadvies Minimaal 27, maximaal 35
Hypotheekadvies 2e hypotheek Minimaal 20, maximaal 30
Hypotheek oversluiten Minimaal 27, maximaal 35
Advies overlijden Minimaal 5, maximaal 10

Hypotheekrentes

Wat kan ik lenen?