consultancy-icon1

Kunt u een extra medewerker tijdelijk goed gebruiken? Ik bespreek graag samen met u hoe ik u kan helpen binnen uw financiële instelling.  

consultancy-icon2

Vanuit mijn gedegen financiële achtergrond sta ik garant voor een optimale ondersteuning. U ervaart hiervan al snel de toegevoegde waarde.

consultancy-icon3

Mijn ervaring binnen verschillende ondernemingen zet ik nu in voor die van u. Samen met uw team ga ik voor het best haalbare resultaat.

Over mij

Soms heeft u tijdelijk extra personeel nodig, bijvoorbeeld vanwege ziekte, zwangerschap, reorganisatie, achterstanden of specifieke projecten. Dan wilt u kunnen vertrouwen op een allround professional met ruime ervaring in de financiële dienstverlening. Op een deskundige die ook nog eens snel inzetbaar is binnen uw financiële instelling. Herwaarden Consultancy helpt u graag. U kunt mij inschakelen als hypotheekadviseur, financieel adviseur, financieel planner, pensioenadviseur, hypotheekacceptant of teamhoofd.

Ik volgde een scala aan opleidingen en was de afgelopen jaren actief in functies binnen diverse ondernemingen. Hypotheken, levensverzekeringen, pensioenen en sales vormen mijn specialiteit. Flexibiliteit en een no-nonsense, probleemoplossende instelling kenmerken mijn manier van werken. Daarbij beschik ik over een gezonde dosis commerciële daadkracht. Ik zet mijn energie en ambitie graag in voor een zo optimaal mogelijk resultaat. U zult ervaren dat ik wensen en eisen snel boven water krijg. Ik pas me makkelijk aan; nieuwe systemen en processen maak ik me in rap tempo eigen. U kunt mijn hulp inroepen op basis van een vast uurtarief, inclusief reis- en/of verblijfkosten, afhankelijk van de reisduur en -afstand.

Mijn opleiding en ervaring

– Erkend Hypothecair Planner (EHP)
– WFT Consumptief krediet
– Erkend Hypotheek adviseur (SEH)
– WFT Leven
– WFT Hypothecair Krediet
– WFT Inkomen
– Gecertificeerd Financieel Planner (FFP)
– HBO Bachelor in Pensioen and Life Assurance
– WFT Beleggen A
– WFT Basis

Referenties

Vergunningsnummer 12045010
Herwaarden Consultancy voldoet aan de gestelde vergunningseisen van de AFM (Autoriteit Financiële Markten), opgenomen binnen de WFT (Wet Financieel Toezicht).

 

Aansluitnummer 300.016767
Herwaarden Consultancy is aangesloten bij het Kifid (Klachteninstituut Financiële Instellingen).

Lidnummer 08954

Lidnummer 433

 

Lidnummer 8812